Disclosure - She’s Gone, Dance On

0
Radiosarajevo.ba
Disclosure - She’s Gone, Dance On
0 / Disclosure

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Legendarni italijanski producent Ennio Morricone, koji je preminuo 2020. godine i koji je tema nedavno objavljenog dokumentarca dostupnog na Apple TV+, poznat je po velikim filmskim partiturama koje je isporučio za vesterne kao što je Dobar, Loš, Zao. Ali, Morricone je imao još trikova u rukavu. Recimo, za erotsku dramu Cosi Come Se iz 1978. godine napravio je dvije disko pjesme, Spazio 1999 i Dance On. Tu se priča ukršta sa današnjom RSA Singl premijerom i britanskim duom Disclosure.

U oktobru prošle godine braća Guy i Howard Lawrence su semplovali Dance On za novi klupski singl She’s Gone, Dance On i distribuirali je kolegama DJ-evima kao što su Todd EdwardsJoy AnonymousPeggy Gou i mnogi drugi. Tokom ovogodišnjeg Coachella festivala, aktuelne muzičke i sportske zvijezde Taylor Swift i Travis Kelce su uhvaćeni kako plešu uz ritmove pjesme koja je sada i objavljena, nakon što je očišćena situacija oko prava na upotrebu sempla.

Talijanski atletičar nije imao sretan početak na Olimpijadi: Izgubio je nešto veoma važno

Talijanski atletičar nije imao sretan početak na Olimpijadi: Izgubio je nešto veoma važno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije