Eminem - Houdini

0
Radiosarajevo.ba
Eminem - Houdini
Facebook / Eminem

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Tek nešto više od mjesec dana otkako je najavio svoj dvanaesti studijski LP, Eminem je u prošli petak (31.5.) objavio prvi singl nazvan Houdini. Malo toga je poznato o novom albumu 51-godišnjaka čija karijera traje od 1988. godine i u sklopu koje je napravio veliki broj mnogostruko nagrađivanih hitova (My Name Is, The Real Slim Shady, The Way I Am, Stan, Loose Yourself, itd.).

Ono što je poznato jeste da će album biti objavljen ovog ljeta i da je naziv The Death of Slim Shady (Coup de Grace). Novi singl Houdini sadržava prepoznatljive elemente pjesme Abracadabra (1982) od Steve Miller Banda i vlastite Without Me iz 2002. godine. Pored ovih elemenata, video spot sadražava i tri bitne stvari koje su dale svoj doprinos za aktuelni trending na X-u i Googleu, a to su nostalgija, kontroverze i poznate ličnosti (Snoop Dog, 50 Cent, Dr. Dre, The Alchemist, Pete Davidson, Shane Gillis).

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije