Daft Punk feat. Todd Edwards - Fragments of Time

0
Radiosarajevo.ba
Daft Punk feat. Todd Edwards - Fragments of Time
FOTO: Facebook / Daft Punk

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Daft Punk je francuski elektronski duo (Thomas Bangalther i Guy Manuel De Homem-Christo) koji je nastao 1993. godine i smatra se jednim od najuticajnijih u dance muzici. Nakon 28 iznimno uspješnih godina, duo je 22. februara 2021. godine objavio video koji je označio kraj karijere. Njihovi dugogodišnji saradnici su potvrdili te informacije, kazali da dvojac nastavlja raditi individualno i da su ostali u dobrim odnosima.

Jedan od tih saradnika je i Todd Edwards koji je potpisan na novom izdanju pjesme Fragments of Time koja je originalno objavljena 2013. godine na albumu Random Access Memories. Dvije godine od kraja karijere (22.02.2023), Daft Punk su uz novu verziju pjesme najavili i 10th Anniversary Edition albuma Random Access Memories za 12. maj 2023. godine. Tamo će se naći i neki demo i studijski snimci, kao i bonus pjesma The Writing of Fragments of Time prvi singl sa nadolazećeg izdanja koji također možete naći u video prilogu.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije