Bruno Mars - 24k Magic

Radiosarajevo.ba
Bruno Mars - 24k Magic
Official web site / Bruno Mars
U posljednjoj sedmici 2016-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu u okviru RSA Singl premijera.

Bruno Mars, tvorac mnogobrojnih hitova (“Just The Way You Are, Grenade,The Lazy Song, Locked Out Of Heaven, Uptown Funk“ itd.) nakon tri godine je objavio novi singl nazvan 24k Magic.

Vi možete reći da je to prvi singl ali ja to zovem pozivnicom za party“ – kazao je Bruno Mars na promociji 7. oktobra 2016. godine. Novi, treći album multitalentovane zvijezde rođene u Honoluluu, Hawaii, objavljen je 18-og novembra 2016. godine, također nazvan 24k Magic (24 karat magic). Ko-producent albuma je Skrillex koji kaže da je album drugačiji, “novi nivo“ i nešto što se do sada nije moglo čuti. Mnoge prognoze za iduću godinu kazuju da je pred Brunom Marsom uzbudljiva i uspješna godina, obzirom na dosadašnje pokazatelje prodaje singlova i albuma, ali i karata za predstojeću turneju 24k Magic World Tour koja sadržava 105 koncerata. Početak je u Antwerpu u Belgiji (28. mart) a kraj u San Juanu, prijestolnici Portorika (29. novembar).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije