Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Radiosarajevo.ba
Bon Jovi - This House Is Not For Sale
Bon Jovi, jedan od najprodavanijih rock bendova svih vremena, u petak su najavili novi album - prvi nakon više od 30 godina djelovanja, bez gitariste Richie Sambore.

This House Is Not For Sale, četrnaesti album rokera iz New Jerseya, zvanično će biti objavljen 21. oktobra, a bend je singl istog naziva promovirao u petak.

Od 2013. godine bivši član sastava Bon Jovi, Richie Sambora, rekao je da želi da posveti više vremena svojoj porodici te da nije spreman da ponovo prolazi kroz duge turneje po kojima su kao bend uvijek bili poznati.

Još jedan od bitnih razloga zašto više nije član benda je i muzički, jer se osjeća “gladnim“ improvizacije i inovacije nakon dugogodišnjeg sviranja istih Bon Jovi hitova.

Najpoznatije pjesme benda koji je počeo 1983 godine i koji je prodao više od 130 miliona albuma su: Livin' On a Prayer, I'll Be There For You i You Give Love a Bad Name.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije