Zoran Kesić: 'Samo Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić i Dodik Srbima lijepe etiketu genocidnog naroda'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirni razlaz

Čujem, ne želite zajedno sa Bošnjacima disati isti, Bosanski zrak. Gusi vas sve Bosansko. Rjesenje se zove Mirni razlaz. Bez krvi, zločina, mržnje i rata. Neka Srbija i Bosna traže bespovratni kredit od EU za finansiranje Mirnog razlaza Srbijanaca iz Bosne i Bošnjaka iz Sandžaka. Zainteresovani neka razmjene grunt, kuće, objekte, stoku,.. Bez promjene granica!! Potpomoći ih finansijski. Bosni vratiti iskonsko ime i naciju Bosansku. Za sve koji vole Bosnu, neovisno o vjeri. Imali bi mir na Balkanu. Umrli bi velikodržavni projekti. Prestale bi pretenzije na teritorije i resurse susjeda. Živjeli bi u slozi, miru, dobrosusjedskim odnosima. Ne može bolje! Bez mržnje i rata.

Guest

Lijepe riječi su ukras

Kesic

u sridu.

Tatar

Kesicu molim te reci mi zašto komplet srbijanska javnost prihvata fašističku filozofiju ovih pet bolesnih budala ili većina vas ipak to volite

Kesicu, bosnje svaki dan zovu srbe genocidasima

Kesicu ne lupaj, pojma nemas kako bosnje tretiraju srbe u bih i da ih svakodnevno zovu genocidasima. Tebi dodje bosnjacki snajperista fedja stukan u beograd i govori ti kako bi trebali svrgnuti vucica, a ti se kleberis i mislis da ti je on prijatelj. Ne radis ti dzaba na izdajnickoj tv. A inace, na svim bosnjackim portalima kao i na ovom, svaki drugi komentar je da su srbi genocidasi. I to kesicu ne pisu ni vucic ni dodik nego tvoji tzv.prijatelji i jarani sa cevapa iz sarajeva. To je njihovo pravo misljenje o tebi, dok ti mislis da ste prijatelji. Da nije tako mi ne bi imali na sta reagovati i odgovarati svaki dan ovde. I gle cuda, jedino se takvi komentari govora mrznje ne brisu, jer govor mrznje je ocigledno dopusten samo ako je usmjeren protiv srba. To je cuveno multi-kulti i tolerantno bosnjacko ponasanje.

Molim te odgovori ti meni

Lijepe riječi su ukras!

Bosnje opet brisu istinu zbog vlastite nemoci

Anticivilizacijski cin je umanjivanje pravog i istinskog genocida koji se desio u ausvicu i jasenovcu, time sto ga vi izjednacavate sa obicnim ratnim zlocinom u srebrenici. Takvih ratnih zlocina kao u srebrenici imas bukvalno u svakom ratu kao i u ovom nasem, nad srbima i hrvatima, ali oni za vas nisu genocidi?! Kako su to fino bosnje zamislile. Naravno da vam zrtve pravih i istinskih genocida i holokausta to nikad nece dozvoliti, a to su srbi, jevreji i romi na balkanu, a ne vi. Vi ste njihovi dzelati.

/ Najnovije