Snimak / Začepite nos: BMW se zapalio, pogledajte čime su ga ugasili

30. 11. 2019. u 18:54:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Pojava koju sigurno niste nikad vidjeli, pripremite se jer ovo nećete vidjeti opet.

Prolaznici na jednoj ruskoj cesti vidjeli su nešto o čemu nisu mogli ni sanjati kad im je vozač BMW-a X6 presjekao put, oduzeo prednost i napravio nešto što bi u većini nas izazvalo najgore pobude.

Međutim, ovdje je situacija kudikamo drugačija. Skupocjeni BMW se zapalio, a vozač je odmah stao uz cestu i vjerojatno pozvao pomoć. Nažalost, uz sebe očito nije imao aparat za gašenje požara, a i „pametno“ je podigao poklopac da uđe svjež zrak i rasplamsa vatru. Na sreću (i nesreću) u prolazu je bila cisterna i brzo se zaustavila, a vozač je odmah priskočio u pomoć.

Dobri Samaritanac je sadržaj spremnika iskrcao na BMW.

I tu sad dolazimo do velikog finala. U cisterni nije bila voda, a ni mlijeko, već nešto potpuno drukčije. Cisterna je bila nakrcana fekalijama, a one su dobrano razmočene odlično poslužile u gašenju požara. Nažalost, kamerman je odlučio prekinuti snimanje pa ne znamo je li vatra zaista ugašena.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA