Viralni hit: Snimio šefa u nezgodnoj pozi pa ostao bez posla

Radiosarajevo.ba
Viralni hit: Snimio šefa u nezgodnoj pozi pa ostao bez posla

Zanimljiva priča s ruba sporta stiže iz Srbije, a u glavnoj ulozi je bivši igrač Partizana Đorđe Lazić. Nogometaš Mladosti iz Lučana ostao je bez kluba nakon sukoba s trenerom Neškom Milvanovićem, a sve je počelo na nedavnim pripremama u Antaliji, kada je nestašni nogometaš šefa potajice snimio mobitelom na plaži.

Lazić je, naime, snimio video na kojem njegov korpulentni trener sjeda na ležaljku, ležaljka puca, a snimka je vrlo brzo postala hit na internetu. I tu počinju Lazićevi problemi.

Po pisanju srpskih medija, trener Mladosti je zbog 'skrivene kamere' odlučio kazniti svog igrača, navodno ga je čak planirao izbaciti iz tima i poslati kući odmah s priprema, ali umjesto toga, stigla je još neugodnija kazna.

Lazić u nastavku prvenstva gotovo da i nije zaigrao, vrijeme je uglavnom provodio na klupi ili na zagrijavanju, a kap je prelila čašu ove nedjelje u utakmici protiv Vojvodine, kada je šef Lazića poslao na zagrijavanje, pa u igru deset minuta prije kraja ubacio drugog igrača.

Bivši partizanovac je odmah nakon utakmice pokupio stvari i napustio klub.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije