Viralni hit: Učitelju katoličke škole ostala upaljena kamera nakon časa, a onda...

0
Radiosarajevo.ba
Viralni hit: Učitelju katoličke škole ostala upaljena kamera nakon časa, a onda...
PrtScr / Brukica

Ruben Dario Paras, učitelj katoličke crkve u Kolumbiji, snimljen je u najblaže rečeno, neprijatnoj situaciji, i to tokom Zoom online časa sa svojim učenicima.

On je zaboravio da isključi ton i kameru, a odmah poslije časa počeo je da ljubi svoju suprugu. Preciznije, podigao joj je majicu i počeo da je ljubi po grudima.

Njegovi šesnaestogodišnji učenici su sto sve netremice gledali (a kako bi drugačije), a neki su i snimili profesorovu "akciju". I naravno, da je snimak brzinom svjetlosti postao viralan.

Učitelj se, naravno, izvinio učenicima.

"Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvijek uključena. Nisam to učinio namjerno, bilo je sasvim slučajno. Želim da se izvinim svima koje sam uvrijedio", rekao je učitelj.

Direktorka škole Patricija Kespodes odmah je pokrenula istragu.

"Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tokom nastave ponašao neprimjereno", rekla je.

Naravno, video je izazvao i lavinu komentara, od kojih je većina analizirala lice njegove supruge dok je on "u akciji".

"Čini mi se da njegova supruga ne uživa previše", "Siromah, trudi se, ali džaba.. Sada cijeli svijet zna da je njegova supruga nezainteresovana za njega", "Osjećam se tužno gledajući facu njegove supruge. Ne pokazuje nikakve emocije. Ova žena je kao santa leda", dok je bilo i onih koji su pokušavali da ga utješe i odbrane:

"Ljudski je griješiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće, može da raditi što god želi sa svojom suprugom", bio je jedan od komentara.

Video je vrlo eksplicitan i nije za publiku mlađu od 18 godina, te ga nećemo objaviti :) ali, ukoliko ste punoljetni i baš vas zanima snimak, možete ga pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije