Video koji je mnoge dirnuo: Mlada nosila unikatnu uspomenu na svog preminulog oca

1
Radiosarajevo.ba
Video koji je mnoge dirnuo: Mlada nosila unikatnu uspomenu na svog preminulog oca
Foto: Kolaž / Mlada u vjenčanici

Na svom vjenčanju 12. augusta, Natalie Crockett Jimenez je odlučila odati počast svom pokojnom ocu na jedinstven način.

Nakon razmatranja različitih ideja, majka mlade je iznenadila Nataliju sentimentanim darom koji je dodao posebnu emotivnu dubinu njenom velikom danu.

Natalie, 25-godišnja mladenka iz Missourija, nije mogla pronaći adekvatan način da počasti svog oca Brucea Crocketta, koji je iznenada preminuo 2015. godine. No, neposredno prije vjenčanja, otkrila je nešto iznenađujuće na donjem dijelu svoje vjenčanice - plavo srce izrađeno od stare majice koja je pripadala njenom ocu.

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

Srce je bilo ukrašeno rukopisom Brucea Crocketta s porukom: "Volim te Natalie, tata", koju je napisao u njenom godišnjaku. Natalie je za Good Morning, America otkrila da je godinama tražila tatin rukopis, ali nije uspjela pronaći ništa. Njena majka, Devona Crockett, odlučila je preuzeti inicijativu i iznenaditi svoju kćerku sentimentalnim darom.

Devona je pronašla potpis u Natalieinom godišnjaku, digitalizirala ga i stavila na majicu, te izrezala oblik srca od jedne od plavih majica svog supruga iz skladišta. Potom je odnijela srce krojačici kako bi ga ušila u unutarnji dio Natalieine vjenčanice, sve to bez njenog znanja.

Kada je Natalie primijetila srce na svojoj haljini, bila je dirnuta i preplavljena emocijama. "Tačno sam zapamtila kako je izgledao njegov rukopis, pa sam krenula plakati čim sam ga prepoznala", rekla je Natalie, koja je podijelila video iznenađenja na TikToku, što je privuklo pažnju miliona ljudi.

@natttcrock

Something blue 💙 How lucky am I to have been blessed with the very best parents 🥹 #grief #grieftok #parentloss #wedding #memory #memorial #somethingblue #dad #dadloss #surprise #weddinggift #weddingidea #weddingplanning #sad #emotional

♬ son original - ♡︎

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije