Uznemirujući snimak nasilja nad djetetom: Otac šutirao dječaka naočigled vršnjaka

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

. (.)

Ovako se odgajaju omladinci. Ovom vise na pamet nece pasti da petardu zapali :) sve pohvale za roditelja.

lol

balkan...

King

Ne, fakat, sta ako mu je stara rekla da ne moze izlazit a on joj samar opalio? I stari ga nadje sa rajom i odere. Sta onda? Jel i to fuj? Ili je trebao da poprica sa malim, da vidi kakve on to ima vizije buducnosti, kakve ga more muce, mozda nije prihvacen u drustvu kao jednak, mozda jednostavno nije shvacen? Ili mu je babo trebo kicmu u cvor savit da mu nikad vise ne padne na pamet?

Katy

Ne moze se nista nagadjati ako. Se ne zna cijela pozadina price. Izgleda bas nekako ruzno. Zao mi malog ali s druge strane sta je moglo izazvati ovalav postupak? Ko bi to znao?!..

/ Najnovije