Uznemirujući prizor: Učitelji islamske škole bičevali učenicu po naredbi njenog oca

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Boze sacuvaj fanatika

Black

To su monstrumi koji zive u 16 vijeku. Cuj, islamski zakon?? Kakvi zatucani idioti!!!

Mirko

ovako ce biti ako se Zivkovicu dozvoli da zavlada BiH. ko ne vjeruje, neka procita od babe mu najznacajni zivotno dijelo.

Zong

Takva religija, takvi propisi, fino napisano, a prepravke nema, Bog ozakonio licno. Propisi su propisi. Licno misljenje: jezivo!

Islam je najvece zlo na svijtu

primitivna vjera ubogih maloumnika

Bosnjaci

Jel vas stid.

Tyy

Ne treba je mlatiti. Puno bolje i humanije je da se omladina drogira i opija. Nek nauci da cuga, trebace joj u zivotu. Imace veliku korist od toga, i ona i drustvo. To se zove napredak, opijanje. Svako zlo i ratu nastalo je od opijenih vojnika.

Tango

Kad cete objaviti clanak o svetosavskom teroristickom kampu za obuku maloljetnika na Zlatiboru?

za Islam je najvece zlo na svijtu

primitivna vjera ubogih maloumnika ka Islam je najvece zlo na svijtu Pa vi ste pobili tu tvrdnju vasim ponasanjem i nacinom kako su vas vasi popovi slali u boj u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini , Kosovu i Crnoj Gori. Ocisti svoju vrt pa geldaj i prigovaraj kod susjeda. Barbari 20-21 stoljeca!

suljaga

Ovi su primitivni u startu a ova tumacenje religije je samo nadogradnja.

D aut

Takva religija, takvi propisi, fino napisano, a prepravke nema, Bog ozakonio licno. Propisi su propisi. Licno misljenje: jezivo! ka Zong To Bog nije ozakonio

/ Najnovije