Užasni snimci iz Rusije: Policija nasred grada nemilosrdno tuče demonstrante

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Kanadu ne prikazujete gdje policija sa konjima gazi prosvjednike protiv covid plandemije, a u gradu od 12.500.000 stanovnika izadje njih 500 i vi prenosite. Nije lako biti ni podguzna muha.

Hugolina

Ne date komentar na pad aviona mozda jer imate priucenog prevoditelja. Pisete srusio se avion a ondav: na brodu je....Kad ce vas kvazi prevoditelj nauciti da 'on board" znaci da se neko nalazi u avionu, na brodu, u vozu, itd. Moze se u filmovima cuti na peronima kako otpravnik vice On booaard. To ko ima mozga.

Od nekažnjenog zločina nad Srbima u Čajniču 29 godina (VIDEO)

Zašto su srpske žrtve bezvrijedne, zašto majčina bol zbog smrti 14-godišnjeg Željka Mašića, čije su djetinjstvo prekinuli vojnici tzv. Armije BiH u zoru 14-tog februara 1993.godine ne dotiče Tužilaštvo BiH? https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=464688

Srpske žrtve nevine ??!!!

Neka pitaju srpsko šizofreno zločinačko rukovodstvo, i one koji podržavaju bolesnike u kriminalnim, i genocidnim postupcima !!!

/ Najnovije