Usred grada žena izvukla nož i izrezala 3-godišnjaka po licu

Radiosarajevo.ba
Usred grada žena izvukla nož i izrezala 3-godišnjaka po licu
Printscreen / Usred grada žena izvukla nož i izrezala 3-godišnjaka po licu

U aveniji Pekini u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije, 51-godišnjakinja je bez ikakvog razloga nožem po licu porezala 3-godišnjeg dječaka koji je hodao pločnikom držeći svoju majku za ruku.

Nevjerojatan prizor, koji je snimila nadzorna kamera, šokirao je društvene mreže.

Na snimci snimljenoj 27. augusta se vidi kako jedna žena prolazi pored druge žene s malim plavokosim dječakom i odjednom zamahuje nožem po licu dječaka te se odmah udaljava, piše Index.

Pored majke s djetetom stajao je na pločniku jedan muškarac koji je vodio svoje dijete, a napadačica je u prolazu čak krenula i prema tom djetetu. No, šokirani otac uspio je na vrijeme povući svoje dijete i tako je u zadnjem trenutku spriječio napad.

Napadačica zatim prelazi na kolovoz kojim prolaze automobili, a zgroženi otac djevojčice pokušava zaustaviti napadačicu, no povukao se kad je ona zamahnula nožem prema njemu.

Napadačica se zatim udaljila. Policija nije utvrdila motiv divljačkog napada na dječaka, a napadačicu su priveli dan nakon napada. Optužena je za namjerno nanošenje ozbiljnih povreda maloljetniku i prijeti joj od sedam do deset godina zatvora.

Roditelji dječaka kažu da tu ženu nikada do sada nisu vidjeli. Dječak je pretrpio duboke porezotine na nosu i desnom obrazu, te ga je vozilo hitne pomoći odvezlo u bolnicu. Tamo je hirurški obrađen i zašivene su mu rane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije