U sladoledu pronađen komad prsta? 'Osjetio sam nešto čvrsto u ustima...'

0
Radiosarajevo.ba
U sladoledu pronađen komad prsta? 'Osjetio sam nešto čvrsto u ustima...'
Foto: Screenshot/Twitter / Prst u sladoledu

Dok je uživao u jednom od njih, ostao je iznenađen kada je u ustima osjetio nešto čvrsto. Srećom ga nije progutao, nego ga je ispljunuo i shvatio da se u kornetu nalazi ljudski prst.

Zatim je snimio komadić mesa koji je virio iz žutog sladoleda.

"Nakon što sam pojeo pola sladoleda, osjetio sam čvrsti komadić u ustima. Mislio sam da bi to moglo biti orah ili komadić čokolade, ali sam ga ipak ispljunuo kako bih provjerio što je to", ispričao je.

Na Bjelašnici jutros 12 stepeni: Meteorolozi objavili "žuto" upozorenje za danas, pročitajte detalje

Na Bjelašnici jutros 12 stepeni: Meteorolozi objavili "žuto" upozorenje za danas, pročitajte detalje

Pažljivo je pregledao predmet i zaključio da je to prst nakon što je shvatio da jasno vidi nokat i otisak prsta. "Kad sam ga pažljivo pregledao, primijetio sam nokat i otiske prstiju ispod. Ličilo je na palac", objasnio je liječnik.

'Komad mesa je poslan na forenzičko ispitivanje'

"Ja sam doktor pa znam kako izgledaju dijelovi tijela. Traumatiziran sam", ustvrdio je. Zapečatio je prst u ledeni paket i predao ga policiji dok je podnosio pritužbu. Što god je odsjeklo prst, čini se da je prošlo kroz nokat pod kutom.

Također se čini da je ono što je prst, odsjeklo ga je par centimetara od vrha prsta. "Komad mesa, za koji se sumnja da je dio ljudskog prsta, poslan je na forenzičko ispitivanje da bi se utvrdilo je li dio ljudskog tijela", izvijestila je policija.

Podnesena je tužba protiv marke Yummo zbog "krivotvorenja hrane i ugrožavanja ljudskog života", navodi se u izvještaju. Slika prsta je kasnije postala viralna na internetu i zasad nije jasno kako je dospio u sladoled, piše Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije