"Tatin sin" napravio neviđen skandal na utrci: Protivnika gađao branikom!

1
Radiosarajevo.ba
"Tatin sin" napravio neviđen skandal na utrci: Protivnika gađao branikom!
Foto: Printscreen / Luca Corberi

Luca Corberi danas je možda jedan od spominjanijih sportaša, jer ovo što je učinio na Svjetskom prvenstvu u kartingu uistinu je nevjerovatno.

Taj je vozač, nakon što nije uspio regularnim putem prestići svog rivala Paola Ippolita, odlučio ga brutalno eliminirati iz utrke...

"Tatin sin", kako Corberiju "tepaju" jer njegova bogata porodica učestvuje u organizaciji utrke, sudario se sa svojim talijanskim kolegom nakon čega je morao napustiti utrku, no njegov bijes nije prošao, prenosi Jutarnji list. 

Uzeo je otkinuti branik sa svog bolida i pažljivo je čekao kad će se pojaviti njegov "krvnik" iz utrke i onda ga je, na zaprepaštenje svih sudionika i gledatelja - gađao.

Ignorirao je sva upozorenja, a još gori prizori dogodili su se po završetku utrke kad je Corberi uletio u "boks" svog protivnika.

Kako je staza u vlasništvu njegove bogate porodice, naravno da se "tatin sin" osjećao dovoljno moćno da u svom dvorištu izravna račune s konkurentima na "tradicionalan način". 

Fanovi širom svijeta već pišu po mrežama i zahtijevaju doživotnu zabranu, no teško je to očekivati, ipak je to "tatin sin", a tata je vlasnik staze za Svjetsko prvenstvo i jedan od imućnijih u ovome sportu...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije