Svi olimpijci u Parizu dobili su poklone pri dolasku: Šokirat će vas šta se sve unutra nalazi

3
Radiosarajevo.ba
Svi olimpijci u Parizu dobili su poklone pri dolasku: Šokirat će vas šta se sve unutra nalazi
Foto: Kolaž / Pokloni koje su takmičari dobili u olimpijskom selu u Parizu

Izgleda da se sportaši na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. doista tretiraju s posebnom pažnjom, sudeći prema darovima koje su primili.

Jedna od njih, danska rukometašica Althea Reinhardt, podijelila je na TikToku sadržaj svoje darovne vrećice, ostavivši gledatelje u šoku zbog onoga što je bilo unutra, piše LADBible.

U videu je Althea pokazala crnu torbu za višekratnu uporabu s logom Olimpijskih igara i natpisom ''Athlete 365''. Prvo je iz torbe izvukla plavu darovnu karticu Samsunga, a potom i putni set s proizvodima za njegu kože, zubi i kose od poznatih brendova poput Head & Shoulders i Oral B.

Hari Mata Hari za Radiosarajevo.ba: "Svi slave jubileje, možda i mi proslavimo naših 40 godina"

Hari Mata Hari za Radiosarajevo.ba: "Svi slave jubileje, možda i mi proslavimo naših 40 godina"

Osim toga, u torbi se našla plava i crna plastična boca za vodu s olimpijskim motivima, kao i crvena boca s logom Coca Cole. Međutim, najveće iznenađenje bila je crna kutija iz Samsunga koja je sadržavala potpuno novi Samsung Z Flip6, posebno napravljen za Olimpijske igre. Ovaj uređaj, koji se na tržištu prodaje za 1250 eura, ima tanki sklopivi dizajn, oštru AMOLED rezoluciju i brz procesor.

Mnogi korisnici bili su oduševljeni darovima, a jedan je komentirao: "Uvijek sam volio telefone na preklop, a ova boja je predivna." Drugi su se šalili kako bi voljeli sudjelovati na Olimpijskim igrama kako bi dobili takav dar.

Komična situacija u Parizu. Brazilka se srušila, pogledajte što je učinio njezin trener

Komična situacija u Parizu. Brazilka se srušila, pogledajte što je učinio njezin trener

Prema organizatorima, svaki sportaš koji se takmiči dobiva ovaj poseban telefon, opremljen sa 100 GB podataka te neograničenim pozivima i porukama, omogućujući im da ostanu povezani s prijateljima i obitelji tokom trajanja Igara. Ove vrećice dostupne su samo u olimpijskom selu u Parizu, dok će sportaši koji se takmiče na udaljenim lokacijama, poput onih na Tahitiju, moći preuzeti svoje darove na licu mjesta od 20. do 31. jula.

Kompletan sadržaj torbe s darovima je sljedeći:

  • Samsung paket za Olimpijske igre s mobilnim telefonom Samsung Olympic Edition, E-SIM karticom s 100 GB podataka, neograničenim pozivima i porukama te Samsung Galaxy Limited
  • Edition Flipsuitom za pametne telefone
  • IOC Vodič dobrodošlice
  • Coca-Cola SIGG boca i Paris 2024 Powerade Squeeze boca
  • Kozmetička torbica s proizvodima P&G-a, uključujući osvježivač zraka, šampon, sapun za ruke, četkicu i pastu za zube.
@altheareinhardt

Thank you @paris2024 #olympics #olympian #paris2024 #olympicunboxing #denmark #olympicspirit #handballplayer

♬ Get Ready - Steve Aoki Vocal Radio Edit - 2 Unlimited

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije