Video / Starac šakama udarao krokodila da bi spasio psa

24. 07. 2019. u 08:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Kad je Jody Ackerman otputovala na odmor, ostavila je psa Osija na Floridi kod svog oca Buddyja (75). Osi i Buddy su već dugo jako dobri prijatelji, pa nije mislila da bi se psu išta loše moglo dogoditi, prenosi 24sata.hr.

Buddy i zlatni retriver Osi su vrijeme na Floridi provodili u šetnjama, a starac ga je odlučio povesti i do malog jezera u blizini svoje kuće.

Bilo je kasno poslijepodne i već se bilo smračilo, pa je Buddy već slabo vidio što se oko njih događa, a pas se uputio put jezera da obavi ono zbog čega i ide van. No, nije ni stigao dići nogu i obilježiti novi teritorij, kad je Buddy primijetio da se voda u jezeru uzburkala. Ubrzo se čulo nešto što je starac usporedio sa zvukom eksplozije i odmah je znao što se događa i da je njegov pseći prijatelj u velikoj opasnosti.

Osi nije ni znao što ga je snašlo, a već ga je napadao dva i pol metra dugačak tropski grabežljivac koji je zubima uhvatio pseću stražnjicu, pa je ovaj je glasno zacvilio. Buddy nije namjeravao samo mirno stajati, pa je pojurio u pomoć psu, a kako kod sebe ništa nije imao, počeo je šakama udarati „neman iz jezera“.

Trebalo je nekoliko dobrih, odlučnih udaraca da krokodil napokon odluči pustiti jadnog psa koji je na kraju, kao i Buddy, prošao bez povreda. S portala Goodfullnes, koji je prenio ovu priču, kontaktirali su tamošnja društva za zaštitu životinja, a oni su krokodila premjestili na neko sigurnije mjesto, za njega i za slučajne prolaznike, ljudske i pseće.

NEMA KOMENTARA