Poznata novinarka se okupala u čuvenoj fontani, kažnjena 450 eura

Radiosarajevo.ba
Poznata novinarka se okupala u čuvenoj fontani, kažnjena 450 eura
Foto: Twitter / NIzar u fontani Trevi
Poznata italijanska novinarka koja je rođena u Španiji, Aida Nizar, prilikom boravka u Rimu napravila je incident, zbog kojeg je morala intervenirati policija.

Jedna od najpoznatijih TV lica u Španiji i Italiji, tokom kratkog boravka u Rimu, između brojnih znamenitosti u ovom gradu izabrala je i da obiđe čuvenu fontanu Trevi, piše list Republica.

Ne znajući da je ulazak u fontanu zabranjen, Aida je napravila nekoliko fotografija i snimila kratki video. Ubrzo je stigla i policija, koja je brzo zaustavila trenutak slave novinarke pred brojnim turistima. 

">

 

Na odgovor pripadnika zakona da to nije trebala napraviti, Aida je kazala da "joj je bilo vruće".

Na licu mjesta je kažnjena sa 450 eura.

Identičan incident u aprilu 2018. godine napravio je i predsjednik Rome James Palotta, kada je njegov tim iz Lige prvaka izbacio Barcelonu. 

I on je na licu mjesta kažnjen sa 450 eura, s tim da je već sutradan donirao 230.000 eura za obnovu fontane na Piazzi dell Popolo, koju dnevno u Rimu također obiđe na desetine hiljada turista. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije