Snimak preplavio društvene mreže: U trgovini skinula gaćice i stavila ih u policu s hljebom

0
Radiosarajevo.ba
Snimak preplavio društvene mreže: U trgovini skinula gaćice i stavila ih u policu s hljebom
Foto: Instagram / Chloe Lopez

Britanski model i influencerica Chloe Lopez smislila je neobičan način da privuče publiku na svoje profile društvenih mreža: snima se dok na javnim mjestima skida gaćice i ostavlja ih uokolo kao suvenire, piše Daily Mail.

No, nakon ljetovanja u Španiji ta bi joj aktivnost za privlačenje publike vrlo brzo mogla prisjesti.

Nakon nekoliko snimaka u španskoj regiji Coste del Sol, u kojima, među ostalim, skida gaćice u supermarketu i ostavlja ih na polici s kruhom i pecivima, počeli su joj se javljati brojni Španjolci i prijetiti da će je prebiti i izbaciti iz zemlje ako nastavi sa svojim odvratnim aktivnostima.

U jednom od posljednjih snimaka, Chloe, pred zaprepaštenim kupcima, skida ružičaste gaćica u supermarketu Mercadona i ostavlja ih na odjelu s hljebom te se, uz cerekanje, brzo udaljava.

Španci su zgroženi njezinim potezom pa apeliraju i na policiju da nešto učini.

‘Ako te ikad vidim da ovako nešto radiš u supermarketu, za kosu ću te odvući iz trgovine‘, zaprijetio joj je jedan komentator na društvenim mrežama.

‘Trebalo bi te prijaviti jer je ovo što radiš ugrožavanje zdravlja i sigurnosti građana, a i trgovina bi mogla imati finansijske štete‘, kazao je drugi.

Prijavio sam te policiji! Viralna si iz posve pogrešnih razloga. Tvoja porodica je sigurno ponosna na tebe‘, napisao je treći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije