Skandal u Beogradu. Na zagrijavanju pjevali ratnohuškačku pjesmu: 'Za koji rat se spremamo?!'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eu

Barbarizam i sotonski narod.

HashimQ

Nacionalistički kreteni, neljudi, sljedbenici Svetosavlja Ljotićevog, tj fašisti. Šteta što udišu zrak na ovoj planeti. Ono bi u rat, ono se loži na pljačku, ubijanja, silovanja, i maltretiranje civila, ali kad ga potkačiš oružjem bega i sve se nogom u guicu udara, genocidni šljam. TQN

Prigodno,

posto su izgubili utakmicu,mogu da slave jos jedan poraz.

bv bjnkmklklčkl

***

Grbavica

Kad je moguće legalizovati rs tvorevinu, poslije je se "normalno" ili vidno drgačije od normalnog!

ghghgvhghjghghghjg

Kad je moguće legalizovati rs tvorevinu, poslije je se "normalno" ili vidno drgačije od normalnog! ka Grbavica U sunce ti disleksično poljubim, kada bi znao objasniti te banalne gluposti koje ti se vrzmaju po glavi pa da čovek i razmotri ;)

Nista

A ne sekirajte se turci, srbi pevaju o onome što imaju, o tome vi i ne bi trebalo da pevate ;) ka bv bjnkmklklčkl Poenta je da vi niste imali i sada nemate NISTA!

bnbjknkkkln

***

Sta ostaje narodu

Koji je kroz citavu historiju bio necija ***.

KaNe

***

Anka

posto su izgubili utakmicu,mogu da slave jos jedan poraz. ka Prigodno, Koju ste vi zadnju pobedu zabelezili?

/ Najnovije