Sjećate li se ovog nastupa iz 2003. godine? Hari Mata Hari na sceni s Riletom i Eminom Jahović

1
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se ovog nastupa iz 2003. godine? Hari Mata Hari na sceni s Riletom i Eminom Jahović
Foto: Printscreen / Hari Mata Hari,Mirvad Kurić i Emina Jahović

Nastup popularnog pjevača Hari Mata Harija iz 2003. godine ponovo je oživio na društvenim mrežama, posebno na TikToku, gdje su korisnici podijelili nostalgične trenutke sa ovog spektakularnog događaja.

Tokom nastupa u diskoteci, Hari je pozvao na scenu Mirvada Kurića, poznatijeg kao Rile iz serije "Viza za budućnost", te mladu pjevačicu Eminu Jahović, koja je tada tek započinjala svoju muzičku karijeru.

Razgovor između Haria i Rileta na sceni stvorio je komičnu atmosferu. Hari je, uz šalu, upitao Rileta ima li neko obezbjeđenje, na što je Rile brzo odgovorio: "Za mene nema obezbjeđenja. Ja ti doveo trebu, a ti... Jelde?" Ova razmjena nasmijala je prisutne i dodatno začinila nastup.

Kate Winslet dijeli važnu poruku za mame djevojčica: 'Vrlo je bitno, molim vas da upamtite'

Kate Winslet dijeli važnu poruku za mame djevojčica: 'Vrlo je bitno, molim vas da upamtite'

"Kod nas se to na Vratniku zove djevojka, da." - "Kod vas ispod ono ide, jelde?", rekao je Rile. Zatim je izrazio želju da pjeva pjesmu u kojoj je Hari čuvao golubove, što je dodatno rasplamsalo nostalgiju među publikom. "Imao golubarnik pa nešto poletjelo s Čaršije," našalio se, a svi su zajedno izveli popularnu pjesmu Poletjela golubica.

Ovaj performans, prepun humora i spontane interakcije, nasmijao je prisutnu publiku i ostavio snažan utisak. Snimak nastupa brzo se proširio TikTokom, privlačeći pažnju novih generacija koje su možda zaboravile na ovaj nezaboravni trenutak u muzici bivše Jugoslavije.

Pogledajte snimak:

@alosna.sova

#foryou #fypシ゚viral #balkan #balkan #exyumuzika

♬ original sound - Žalosna Sova

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije