Sibirski medvjed i tigar u Rusiji "glasali": Ko pobjeđuje, Hillary ili Trump?

Radiosarajevo.ba
Sibirski medvjed i tigar u Rusiji "glasali": Ko pobjeđuje, Hillary ili Trump?
Predsjednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama su u punom jeku i neviđene gužve zabilježene su danas na biračkim mjestima diljem ove države, koja odlučuje o svom narednom predsjedniku.

Ipak, biranje novog predsjednika ne provodi se samo u SAD-u, nego i u brojnim drugim zemljama diljem svijeta, u kojima "vidovite" životinje odlučuju između Hillary i Trumpa.

Nakon što smo ranije imali priliku da vidimo vidovitog kineskog majmuna ili škotskog jarca, koji su prognozirali rezultate izbora u SAD-u, ovog puta jedna videoodluka stiže nam iz Rusije. Riječ je o sibirskom medvjedu i tigru, pred koje je postavljen težak zadatak da odluče o pitanju koje zanima cijeli svijet, odnosno, da li će pobjedu na izborima slaviti Hillary Clinton ili Donald Trump.

Ove "vidovite" životinje birale su uz pomoć bundeva, na kojima su bili iscrtani likovi predsjedničkih kandidata, a budući da su obje životinje "glasale" drukčije, pogledajte u nastavku kako glasi njihov izbor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije