Sejo Brajlović u svom stilu ponovo počastio radnike za Bajram

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Sejo voli Hanku i Šabana nervira ga ono A po zidovima.Sejo je sinoć razbio hipika,Sejo je junak sa Vratnika

Go

Sejo godinama neda radnicima da naplacuju da ne bi uzeli baksis, nego moras sinu platiti, a konobar jadan radi, a klinac baksis.

Tondina

Vrh primitivizma i jasna slika drustva u kojem zivimo. Sramotno...pa i za ovaj portal koji u ovom videu nalazi nesto smijesno, dobro...sta god.

!!!

Gospodin..Svaka cast Sejo! Bajrambarecola!

Sejo govedo malo!

Papak! Ali onaj klasicni primjer! Fuj za portal koji objavi ovakvu vijest !

Nemoj seljo

Seljo navrati u pazarić da pokupiš kurbansko meso daj po cenera za kilo ženi adnana efendića . dobro i tebi i njima a štićenici mogu i krompira .

JOSE

Bravo Sejo. Malo je ovakvih gazda. Svaka cast.

Gost

Šta ima od škole ovaj " ugostitelj"? Po ovome što je napisao nebi se reklo da je baš puno čitao.

N.G

Pitate šta ima od škole ima tri razreda škole i knjige od četvrtog razreda.A imo bi on i više ali nena mu potegne pa se udavi a ona ga vodila u školu posle ga nije ko vodio uškolu nije njegova krivica

Jose

Koliko košta da se ovako nesto objavi? RS?

/ Najnovije