Sejo Brajlović objavio kako izgleda u njegovom restoranu pred iftar

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ista meta, isto odstojanje

Baš kako komercijalizacija i konzumerizam od Božića odavno prave paradu pijanstvu i kiča, tako i vi od Ramazana i iftara radite kičerski neukus. Od iftara s Turcima na ulici do ovog krkana i zlostavljača svih- koji imaju tu nesreću raditi za njega.

papanluk i primitivizam

Ko ovom pap**** i extremnom primitivcu daje ovolliko paznje

Istina

Ovo je dokaz da smo kao drustvo propali,ne samo da smo od svetog iftara koji je za krug porodice stvoren napravili krkansku novu godinu vec smo i dozvolili da ratna nakaza i profiter koji je citav rat svercovao i bogatio se pa jos od njega napravismo elitu dopustajuci da ga jadni novinari svakodnevno reklamiraju za besplatnu porciju cevapa.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ovaj Focak

***

Dudek Krivousti Njofra

Budali ZVONO ne treba

Jesu

Lijepe riječi su ukras! ka Lijepe riječi su ukras! Mrs u PM

Ggg

Kod ovog uhljupa se alkohol servira regularno do pred iftar, onda pola sata do sat pred iftar kao prestanu

Taman tako

Kod ovog uhljupa se alkohol servira regularno do pred iftar, onda pola sata do sat pred iftar kao prestanu ka Ggg To se baš taman uklapa s haram parom koju i inače uzima. Otiđite svi pa se uvjerite: Brajlović u stvarnosti i onaj na YouTubeu- nebo i zemlja!

IVA

DJELIO PECENU PRASETINU KRIMINALAC POKVARENI!

/ Najnovije