Sejo Brajlović dijelio novac taksistima na Ilidži: Evo i zbog čega

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A, jooooj

Joooooj papka braćo mila.

odvratno

Ja bih to ovako. Taksistima pokloniti inspekciju jer ne nose maske, a Brajlovicu inspekciju da provjeri prijave pazara, izdavanje racuna i proijkelo novca koji dijeli. I dozvolu za bastu uz Zeljeznicu. I porez na papanluk. I vratila istog u rodni kraj.

Mr.

Ja bih volio da vidim kako se slika pored fiziklanog računa :)

Katy

Ne kontam. Cuj dijeli novac taxistima. Svasta.

smrad, jad i bijeda

Ovaj kepec i njemu slicni napravise od olimpijskog Sarajeva Cevljanovice. Sljedece je valjda borba bikova na Kosevu.

Korida na Koshevu

Pa kad u Espani imaju toreadore, matadore, pikadore, hurce palce, vjerojatno bi korisno bilo da tako bude i kod nas. Ako mushterija u nekom od elitnih restorana priupita za razlog iz kojeg su bijeli bubrezi tako sitni, da konobar moze kazati: "pa znate, ponekad i bik pobijedi".

Krle

Svaki put kad dadnes sadaku a postavis svjedoke ili kameru da svi vide to ti je korak blize dzehenemu,ne mozes boga prevariti iako si Focak sto je u dimijama svercovao u ratu na pijaci da ga ne mobilisu u Sarajevu.

JOSE

Svaka cast gospodine Sejo. Sjajna energija i empatija. A ovi dole komentatori neki zli i prazni likovi puni nekog jada i zavisti. E to su papci prve klase oni ni djeci bajrambanku ne daju, pun ih je k....

Pobjeglica

>>Svaka cast gospodine Sejo. Sjajna energija i empatija. A ovi dole komentatori neki zli i prazni likovi puni nekog jada i zavisti. E to su papci prve klase oni ni djeci bajrambanku ne daju, pun ih je k....Garantovano nemas zuba i viri ti praziluk iz utrobe,cuj gospodin,fujjjj.

JOSE

Ti garantujes sta je garancija misu mali da ti je uzmem ako nije jeftinoca neka ko i ubogi ti komentar, sem mog dijela.

Ve

Ovaj snima i kad hrani golubove. Pametnije bi mu bilo da ne otima bakšiš od svojih konobara

Vinko Ćuro

Odavno većeg smrada od ovog Brajlovića ne vidjeh. A prošao sam Evropu, od sjevera do juga i od istoka do zapada!

.....

Neka mu neko posalje adresu javne kuhinje.Izgleda da on nezna da I toga kod nas ima. Odvratan je.

/ Najnovije