Riješen misterij: Fanovi otkrili da Justinu Trudeau nije otpala obrva

Radiosarajevo.ba
Riješen misterij: Fanovi otkrili da Justinu Trudeau nije otpala obrva
Na summitu G7 protekloga vikenda u Kanadi glavna atrakcija bio je premijer Justin Trudeau i njegove - obrve.

Iako ga je američki predsjednik Donald Trump po završetku konferencije proglasio "vrlo neiskrenim i slabim", a jedan od njegovih savjetnika je rekao i da za Kanađanina postoji "posebno mjesto u paklu" zbog nesuglasnosti oko američkih tarifa, to ni približno nije bila sva drama koja se odigrala.

Internet su naime vrlo skoro preplavile snimke govora kanadskog premijera u kojima se jasno vidi kako ljepuškastome Justinu ispada umjetna obrva, no još jednom se možemo uvjeriti kako ne treba vjerovati baš svemu što kruži društvenim mrežama.

 

Netko se potrudio i napravio cijelo malo "istraživanje" na temu neorednih Trudeauovih obrva i priložio k tome "dokaze" koji potvrđuju da iz drugoga kuta premijer izgleda sasvim uredno, a obje su obrve na svome mjestu.

Kako se radilo o prilično lošem osvjetljenju popraćenom blicevima kamera, rupe u luku Justinovih obrva djelovale su kao da s njih doslovce otpada komad, a njegova je mimika samo pojačavala taj utisak. No snimka s press konferencije potvrđuje da je "en face" sve na mjestu, pa obožavatelji mogu odahnuti.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije