Djevojčica slušala komentare žirija, pa jednom riječju nasmijala sve

3
Radiosarajevo.ba
Djevojčica slušala komentare žirija, pa jednom riječju nasmijala sve
FOTO: Screenshot / Laura Baćak oduševila na Supertalentu

Laura Baćak, djevojčica koja ima svega šest i pol godina, oduševila je nastupom u Supertalentu, a iskrenošću nasmijala je članove žirija, kao i publiku.

"Ti si jedna mala njuškica. Što želiš biti kad budeš velika? Hoćeš da ti ja nešto kažem? Možeš biti što god želiš kad budeš velika", rekla joj je članica žirija Martina Tomčić.

Nakon toga nastala je tišina u studiju, pa je djevojčica žiriju poručila: 'Komentari?!'

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

To je nasmijalo čitav žiri, kao i publiku. Djevojčica je, inače, i prije toga bila vrlo direktna u razgovoru sa žirijem i u nekoliko navrata ih nasmijala iskrenošću.

"Ovo mi još nitko nije napravio u Supertalentu, ali Laura od šest i pol godina jest. Svaka čast, Laura. Pjevaš jako lijepo, uživaš jako u našoj pažnji. Tebi je ovo užitak, tebe treba izlagati ovakvim situacijama, to je poruka za mamu. Evo, to ti je moj komentar", rekla je Martina nakon Laurinog komentara.

"Voliš biti šef", zaključio je drugi član žirija Davor Bilman, a malena Laura se saglasila, piše Index.hr.

"Imaš super stav na pozornici, kao jedna odrasla osoba koja je već sto puta nastupala. Ja mislim da ćeš ti biti jedna velika zvijezda", rekla joj je Maja Šuput.

Lauri je žiri dao jednoglasno "da".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije