Predivan prizor u Sarajevu: Momci ispred Begove džamije uradili stvar koja će 'istopiti' srce svima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

haha

Smijesno, sta tu ima biti predivno.

Bosanac

***

***

***

prolaznik

za hah budalo vidisli ocima vrana stoji muskarcu na koljenu ceka vodu dase napije

Banja Luka

Bog vam dao zdravlja,ostanite takvi da znamo da ima i dobrih na ovome svijetu...

Gost

Ovi MOMCI imaju višak vremena a manjak pameti. U prirodi je sve regulirano a čovjek svojim postupcima to kvari.

VranaC

Od mjesta događaja Miljacka udaljena 150 metara vazdušne linije. Možda vrane piju samo svježu hlorisanu vodu i jedu svježu piletinu ili je ovoj pao pritisak ili se najela slanih čevapa sa lukom.

vase turske okupatorske dzamije

imaju vodu za ptice.........ko je napravio tu dzamiju....naravno turci srusili srpsku crkvu na palama pokupili sve sagradili dzamiju od crkve...........Sarajevo nije postojalo turci okupatori ga napravili prvo dzamije pa sebilju pa hareme za silovanje pa ducane za pljackanje za harac nad srbima i hrvatima

haha

za hah budalo vidisli ocima vrana stoji muskarcu na koljenu ceka vodu dase napije ka prolaznik velikog li milosrdja, snasla bi se vrana i bez njih. Nek se oni pobrinu za ljude.

Ne pijem dok Paja vozi

Dijaspore patriote(domoljubi) na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) nije predivan prizor a kamo da će im se istopiti srce jer im je 🖤

/ Najnovije