Poznati svjetski kick bokser sa prijateljima imao nesreću na Braču

0
Radiosarajevo.ba
Poznati svjetski kick bokser sa prijateljima imao nesreću na Braču
PrtScr / Brač

Jedan od najboljih kick boksera današnjice, slavni Nizozemac Alistair Overeem (40), u maju je boravio u Dalmaciji s obitelji, a očito mu se boravak toliko svidio da je sve želio ponoviti u društvu prijatelja i starije kćeri.

Ponovo se Overeem poželio provozati buggyjem po otoku i to u društvu Splićanina Željana Rakele.

Podsjetimo, Nizozemac je u Trolokvama na Braču prošlog maja pokušavao uhvatiti ovce, no to mu nije pošlo za rukom. Izgleda da su to ovce zapamtile pa su ovaj put napravile zasjedu u blizinu Trolokvi i Gažula te su naglo istrčale na makadamski put. Stado od dvadesetak ovaca prepalo je Overeemovog prijatelja koji ih je pokušao izbjeći te je prednjim desnim krajem udario u kamen te izbio desni točak.

Na svu sreću, nije bilo ozlijeđenih, kako ljudi, tako i ovaca, nastala je tek materijalna šteta, piše Dalmacijadanas.hr.

Dvojac koji je imao udes ostao je na mjestu i čekao pomoć rent a cara Motorini koji su poslali vučnu službu. Rakela i društvo krenuli su prema Vidovoj Gori, ali stotinjak metara prije predivnog vidikovca pukla im je stražnja lijeva guma.

Splićanin je tada pozvao prijatelja, poznatog bračkog vinara Senjkovića i u kratkom roku riješio problem. Razbijeni buggy je odšlepan, dostavljen je novi, a guma je zakrpljena te je ekipa mogla nastaviti dalje.

Pogledajte video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije