Poslušajte kako Milan Tegeltija obećava imenovanja u pravosuđu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

U ovoga majmunolikog ova glava isto onaj distancer na FAP-u 13 s onom gumenom crvenom kuglom na vrhu.

Milane LEGENDO!

Vole te tvoji bošnjaci iz Žepe !!!!!!!!!!!

Sena

Milane, ako te muči podbradak, imaš ovdje savjet dobar, 100% učinkovit ...

Ja budala jbt ......

...Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, na svom Twitter nalogu podijelio je svoje iskustvo vezano za serološku dijagnostiku. "Danas smo supruga i ja radili serološki test na antitijela radi putovanja.Test je pokazao da smo i supruga i ja u nekom trenutku bili u kontaktu sa virusom korona, da trenutno nismo zaraženi ni zarazni, te da smo stekli imunitet. Ni ona ni ja nismo imali nikakve simptome bolesti", napisao je Tegeltija na Twiteru I njegova supruga, Tijana Tegeltija, je odgovorila, kazavši kako imaju antitijela i da su stekli imunitet....

**

Milan (Muradifa i Ševale sin) Tegeltija, tito za pravilan i razgovijetan izgovor!

Muradif Tegeltija

Čuj to??

zweiT

Isto dvotaktni motor kad ga upališ pa nahladno složiš gas...

Doctor T

U slučaju da su Vam potrebna antitijela na COVID-19, budite slobodni javiti se u internističko epidemiološko patološku kliniku Dr. Tegeltija! S ljubavlju i poštovanjem, iskreno Vaši Tijana i Milan..

Vasilija R

Moj Milane jabuko sa grane, jabuko sa grane, moj Milane. Brala bih te al\' nesmem od nane, al\' nesmem od nane moj Milane. Moj Milane, kad u vojsku podjes, kad u vojsku podjes, moj Milane. Nemoj moju kapiju da prodjes, kapiju da prodjes, moj Milane. Nogom stani maramicom mani, maramicom mani, moj Milane. Neka puknu svi nashi dushmani, svi nashi dushmani, moj Milane.

22

najjaca mu je izjava da je ovo montirano (ovo ni Pixar ne bi izveo ovako vjerodostojno) a cetnici sa fejsbuka mu sve govore "To junace!" Fakat kakvi mitomani i zatucani likovi

@22

Normalno da je montirano, osmica citavu deceniju samo montira ovakve snimke i pakuje ih iskljucivo srbima, iako protuzakonito prisluskuje samo srbe i dalje obavlja tu funkciju iako mu se sudi zbog toga, pa gdje to ima majmune???

/ Najnovije