Policajci luđački progonili lopove na skuteru javnim parkom punim šetača

Radiosarajevo.ba
Policajci luđački progonili lopove na skuteru javnim parkom punim šetača
Printscreen / Policijska potjera u Oslu

Dosad smo mogli vidjeti brojne snimke brzih potjera po ulicama i cestama iz najrazličitijih zemalja svijeta, posebno iz Rusije ili Sjedinjenih Država, no nešto poput ove potjere rijetko se viđa.

Za početak, teško je za povjerovati da se u jednom od najmirnijih i najciviliziranijih gradova svijeta kao što je norveški Oslo ovako što može vidjeti, no kako piše Dagbladet ova je potjera policije za kriminalcima sasvim stvarna i očigledno je da s njihovom organima reda nema šale.

Naime, policijsko vozilo iz kojeg je snimljena cijela potjera dobila je obavijest da su u bijegu dvojica kriminalaca koji su netom opljačkali zlatarnicu te s torbama punim plijena pobjegli na skuteru. Viđeni su u blizini javnog parka Kuba gdje se patrolno vozilo odmah i uputilo.

Pogledajte je li desetak Rolexa i Cartier satova te vreća zlatnog nakita bila vrijedna ovakvog policijskog postupanja u javnom parku...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije