Pogledajte Vučićevu reakciju kada je čuo rezultate glasanja o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***

Guest

Ako će pošteno, sada AV treba da podnese ostavku na svim funkcijama u Srbiji.

Bosanac

***

Guest

Nije se preznojavo kad je puco po Sarajevu

Guest

Za Oscara keve mi ja mislim da ce poslije ovoga dobiti pozive iz Hollywood-a takvi im trebaju.

ceetaljske vucibatine

kakva je ovo vucibatina. Udara po emocijama svog primitivnog glasackog tijela.. pro seljacine!

Plači, moli

Hitnu pomoć zovi...

Jeftini performans

Unaprijed pripremljena zastava za ljubljenje. Ruralne emocije i jeftina psihologija.

***

***

Opa, opa, opala

Igrale se delije na sred zemlje Srbije, sitno kolo do kona ne haje ......***

Jas23

***

Derim

***

Derim

***

Kad nemas argumenata ide vrijedjanje i demagogija

Joj glumca u zvalje mu se iznjamke. Zna majmun da srbi na ovo svrsavaju.Hahahahaha. ka Derim To je samo dokaz tvoje intelektualne nemoci. Ali ne brini, nisi ti kriv, priroda je.

***

***

***

***

Kontas sad lazljivi po tu ri cki ret ard injo?

19 je protiv a 84 za. Po kom to cirilicnom racunu se 64 suzdrzana clana racunaju u vasu korist? Po tome sto nisu za? Pa nisu ni protiv. Deder mi sracuanj koliko 87 plus 64, jer po tom racunu mogu i nasu stranu. ka Vlashki retardu Opet lazes, nije 64 nego 68 suzdrzanih. U demokratskom glasanju svugdje u svijetu, osim ako nije diktatura, moras imati nadpolovicnu vecinu od ukupnog broja, da bi se bilo sta usvojilo. U ukupan broj ulaze i suzdrzani jer su i oni glasali i ne mozes ih izuzeti iz ukupnog broja, kao sto se izuzimaju oni koji su odbili glasati. Izuzimas iz ukupnog broja one 22 drzave koje su odbile da glasaju i od tih 109 ostaje 87 drzava koji nisu podrzale usvajanje rezolucije, nebitno da li su bili protiv ili suzdrzani. Bitno je da nisu bili za i da ih je vecina, pa se ni rezolucija nije mogla demokratski usvojiti, jer demokratija znaci da vecina mora biti za od ukupnog broja svih koji su glasali. Dakle, 84 je bilo za sto je manje od 87 onih koji nisu bili za. Dokaz da se u un ne donose odluke demokratski nego kako to americi i politickom zapadu odgovara, uz promjenu svih pravila samo kada njima to treba i uz ucjene i prijetnje sankcijama drugim drzavama ako ne podrze njihovu rezoluciju. A njemacka je dugo tu rezoluciju spremala u tajnosti, misleci da ce tako vise drzava biti za, da iznenade srbiju, sto pokazuje da im namjere nisu bile ciste. Tek sada niko nece prihvatiti tu rezoluciju donesenu silom, uz prijetnje i uz promjenu svih pravila usvajanja.

Delirijum

Na kraju krajeva, rezolucija il ne, vi ste ogromnom vecinom fazismom zadojena fasisticka stoka, kaja je historijskom slucajsnoscu postala narod, sto nikad niste zavrijedili biti. Odgajani ste na ujedanju ruke koja vas hrani, prvo turske onda austrijske na kraju ruske. Ovaj put ste ispucali sve bonuse i kod jednih i kod drugih i kod trecih. Doslo je vrijeme da se suocite s istinom.

***

***

***

***

/ Najnovije