Pogledajte snimak iznošenja pijanog sveštenika iz Lidla

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte snimak iznošenja pijanog sveštenika iz Lidla
Foto: Screenshot / Snimak je hit na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem dva policajca iznose sveštenika iz "Lidla" zbog nedoličnog ponašanja. To je scena kojoj su prihe dva dana oko 19.00 sati posvedočili mnogobrojni stanovnici Inđije, a sada se pojavio i video snimak.

Na njemu se vidi sveštenik koji sjedi na podu prodavnice i govori da mu nisu ukazali dostojanstvo. Potom se vide i dvojica policajaca, koji su ga uhvatili za noge i iznijeli iz prodavnice do policijskog automobila.

Kako je prenio lokalni portal Inmedija riječi očevidaca, sveštenik je radnike ovog marketa ubjeđivao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u automobil.

Razbijeni izlozi pekare Manja u Sarajevu

Razbijeni izlozi pekare Manja u Sarajevu

Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u namjeri da otuđi robu, sveštenik je sjeo i protestovao. Kako bi ga urazumili, akciji ubjeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na sveštenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

"Nisu svi sveštenici ovako bahati, ja sam vjernik i znam mnoge sveštenike koji su umjereni, dobronamjerni i pošteni ljudi prije svega. Šta se desilo i dalje ne mogu da povjerujem", riječi su jednog od kupaca koji se zatekao u vreme incidenta.

Nakon dužeg ubjeđivanja sveštenika da odustane od namjere uzimanja robe bez plaćanja i protesta, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu sveštenika iz marketa.

Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije