Pogledajte najluđi trenutak TV debate Bidena i Trumpa: "Vidio sam te kako udaraš..."

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte najluđi trenutak TV debate Bidena i Trumpa: "Vidio sam te kako udaraš..."
Foto: BBC / Debata Trumpa i Bidena

Tokom noći u TV debati suočili su se kandidati za najmoćniju političku fotelju na svijetu, Donald Trump i Joe Biden, ujedno i najstariji predsjednički kandidati u američkoj historiji.

Njihova vremešnost bila je i jedna od kategorija u setu pitanja koje je pripremio CNN. Taj je set pitanja ujedno donio i najbizarniji moment TV sučeljavanja koji se već masovno dijeli društvenim mrežama.

Upitani o njihovoj dobi, Trump je trenutak iskoristio da se pohvali s dva neseniorska prvenstva u golfu za koja je tvrdio da ih je osvojio, a potom je kazao da Biden nije u stanju ni pogoditi lopticu. Potom je Biden komentirao Trumpovu visinu i težinu, rekavši da mu, što se golfa tiče, može nositi torbu. Potom je utvrdio da ima hendikep od šest u golfu, što znači da se od njega očekuje da izvede šest udaraca iznad rezultata određenog terena, a Trump ga je odmah optužio da laže.

Poznato kad kreće isplata penzija za juni u Federaciji BiH

Poznato kad kreće isplata penzija za juni u Federaciji BiH

"Vidio sam kako udaraš", konstatirao je bivši američki predsjednik. "Nemojmo se ponašati kao djeca", poručio je Trump Bidenu - na što mu je Biden odgovorio - "Ti si dijete!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije