Pogledajte ljepote Neuma iz zraka: Video otkriva tajne jadranske obale

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte ljepote Neuma iz zraka: Video otkriva tajne jadranske obale
Foto: Printscreen / Neum snimljen iz zraka

Neum, jedini bosanskohercegovački izlaz na Jadransko more, doživljava izuzetno uspješnu turističku sezonu. Popunjenost smještajnih kapaciteta trenutno iznosi 70 posto, a cijene su porasle za 10 posto u odnosu na prošlu godinu. Ova mediteranska destinacija privlači turiste iz cijelog svijeta, uključujući Francuze, Poljake i Nijemce.

Hotelijeri su izrazili optimizam glede ovogodišnje sezone, očekujući rekordnu popunjenost i zaradu. 

Anel Redžić, autor videa, zabilježio je predivne prizore iz zraka, prikazujući sve ljepote koje ovaj grad nudi tokom ljetne sezone. Video omogućava gledateljima da uživaju u prizorima čistog mora, sunčanih plaža, te prepune plaže i ulice u Neumu.

Automobil se survao na plažu punu kupača u Crnoj Gori

Automobil se survao na plažu punu kupača u Crnoj Gori

Ovaj prekrasni grad nudi bogatstvo prirodnih ljepota i ugodnu atmosferu, što ga čini idealnom destinacijom za ljetovanje. Turisti mogu uživati u raznim aktivnostima, od kupanja i sunčanja do šetnji uz obalu i istraživanja lokalne gastronomije.

Neum se tako ponovno potvrđuje kao omiljena destinacija za mnoge turiste, nudeći savršenu kombinaciju opuštanja i avanture

Ekipa portala Radiosarajevo.ba je bila u Neumu i na ovom linku OVDJE možete pogledati šta smo zabilježili i kakve su cijene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije