Pogledajte kako su Kasumovića dočekali građani ispred KPZ Zenica

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako su Kasumovića dočekali građani ispred KPZ Zenica
Print Screen / Građani ovacijama pozdravili izlazak Kasumovića

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, izašao je iz pritvora, na oduševljenje većeg broja građana koji su ga ovacijama dočekali ispred zeničkog zatvora.

U pratnji svoje supruge napustio je Kazneno-popravni zavod Zenica gdje se nalazio od prošle subote.

Uslijedilo je to nakon što je danas Tužilaštvo ispitalo sve svjedoke te uputilo Kantonalnom sudu Zenica prijedlog da se Kasumoviću ukine pritvor.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Podsjećamo, Kasumović i Vahdet Drino pušteni su nakon što je postupajuća tužiteljica Tužilaštva ZDK Adina Karadža ispitala i preostalih 11 svjedoka te prikupila sve potrebne dokaze za dokazivanje navodnih kaznenih djela u JKP "Zenicatrans-prevoz putnika".

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) zabranilo je skup podrške aktuelnom gradonačelniku Zenice. Da li će zbog većeg odziva građana ispred zatvora biti uručenih kazni, ostaje da se vidi.

Kako je večeras bilo ispred Kazneno-popravnog zavoda Zenica snimili su reporteri 072info, pogledajte u video u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije