Pogledajte kako su fanovi na Instagramu vidjeli nastup Davida Coultharda na ulicama Sarajeva

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako su fanovi na Instagramu vidjeli nastup Davida Coultharda na ulicama Sarajeva
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Red Bull Showrun

Nakon što se Red Bull Showrun završio je u nedjelju, 9. juna, u Sarajevu na nevjerovatan način, fanovi su objavili na svojim Instagram profilima nastup Davida Coultharda.

Publika je mogla uživati u bogatom programu na cesti u Sarajevu te zvuku kultnog Bolida RB7 kojeg je vozio vozač Formule 1 David Coulthard.

Oko 15.000 gledalaca ispratilo je veliki spektakl i moglo uživati u izvanrednim vještinama vozača kao i zvuku kultnog bolida.

Dnevnik Radija Sarajevo | Faruk Šehić: Društvo nam je bolesno, a "ljekari" se češljaju

Dnevnik Radija Sarajevo | Faruk Šehić: Društvo nam je bolesno, a "ljekari" se češljaju

Osim vožnje pobjedničkog bolida Formule 1, gledaoci su uživali u bogatom programu u kome su učestvovali fenomenalni dvojac Red Bull Driftbrothers u svojim snažnim drift automobilima.

Na Red Bull Showrunu je također nastupio i Aras Gibieza, najbolji svjetski stunt moto vozač koji je spremio i vlastite trikove vožnje na zadnjem i prednjem točku.

Portal Radiosarajevo.ba pratio je dešavanje Red Bull Showrun i snimili smo reels, a nama je bilo zanimljivo kako su fanovi reagovali na ovu manifestaciju, a kako je bilo pogledajte u nastavku:

[instagram]https://www.instagram.com/p/C8A8A1Bo6vb/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/ennapandzic/reel/C8AEGjVNqGk/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C8AmDZhNp6x[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije