Pogledajte kako sarajevski policajac zaustavlja vozilo: "Ovo mi više liči na skrivenu kameru"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

svaka cast samo kaznjavaj

svaka cast samo kaznjavaj

Samo naprijed,kažnjavaj stoku

Čovjek radi svoj posao i uopšte nije bio na zelenoj površini nego kod drugog automobila kojeg je zaustavio..Šta bi vi htjeli da bude kao konobar u hotelu sa pet zvjezdica i da vas još ponudi kafom kad vas zaustavi.

Jole

E jest ima sad dobro doslo da mogu prosipati silu..a opet trkaci divljaju

Moke

NS se bruka sa ovakvim komentarima. Policajac je radio svoj posao. Sta mu nedostaje? Oprema koju nece.vlada.da.kupi vec.100 godina. ***

/ Najnovije