Pogledajte kako Đoković i stotine vjernika primaju pričest istom kašikom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kacavenda

Srbijanski isus i njegov bog otac Srđan, raznose koronu obicnim smrtnicima.

Pehlivan

Naravno, zato što bog postoji, a mikroorganizmi, ne! :D

Blue

Kod nas umre 50 bez pricesti. A nas je dva puta manje.

Леми

Скандалозно је прати дупе руком, а онда отићи и уломити сомун и сјести за софру са укућанима и пријатељима и јести. Фуј, ако је обичај који је старији од ислама за вас перигузиће скандалозан.

nije skolovanje bez razloga

sad trk u Visoko na joniziranje pa na grljenje brazilske smokve

Nema bre frke, Novax ima firmu za to, kristali, magneti, pozitivni valovi, saso mange.

.

pa šta?!?!

ŠTITi GA VANZEMALJSKA ENERGIJA semirovih bošnjačkih PIRAMIDA!! ;-)))))

Pa sta?

Sta se to vas uopce tice, i kako to na vas utice? Ostavite se vise tudja posla, neka radi svako onako kako misli da je najbolje za njega! Ako se zaraze - o njihovu glavu. A ako ne - dobro i jeste. U svakom slucaju, vama ni iz dzepa ni u dzep!

.

Ovo NIJE skandalozno. Neke (ne sve) pravoslavne crkve to rade sve vrijeme pandemije. Nije higijenski ni u normalna vremena - ali ne znam šta je tu skandalozno. To se zove dogma. Nijedna religija bez toga ne postoji.

Klaster SPC

Vo imja Oca i Covida i Svetog Novaxa amin!

/ Najnovije