Objavljen snimak bahate vožnje kod Sarajeva: Vozio Golfa 200 km/h

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Kloc i kockasta glava, hajde da je vozio sa nekim autom već mu ABS i ESP ne rade, kreten.

King

Na auto putu? Ja i? Oni bolan po sred grada voze 200, to niko ne pominje nit ganja nego zaboga na auto putu. U po noci, nidje nikog.

HashimQ

Naravno Klotz i Golf, sve im lampice gore, uvijek švapsko sranje neispravno, al budale misle da je to auto. Još kad se ovi mlađahni dokopaju auta a mobitel u ruci, a rora iza nek se čuje. Das Auto = Das Sranje Oduzmite mu vozačku pa nek vozi kontejner po naselju.

Lafo vozac

Zna li ovaj citati i pisati? Totalno nepismen vozac!

DeFacto

Ovo meni ne izgleda 200km/h. Ako mu ne rade lampice (odnosno ako nonstop rade) mozda i kazaljka pokazuje 200 i kad je parkiran.

Shumaher

Onda ovaj ispred njega ide 150. Pa nebi on isto u zavoju u svojoj traci da ide 200.

ANonymous

Ne bi on sa Golfom 4 uspio 200 na sat u krivinu uletiti izbacilo bi ga.......ovo je cca 130

/ Najnovije