Podcast s Tomom: Vrijeme je za inspirativne priče!

Radiosarajevo.ba
Podcast s Tomom: Vrijeme je za inspirativne priče!
Foto: R. Kuduzović / Dobrodošli u "Podcast s Tomom"

"Podcast s Tomom" – mjesto gdje se otvaraju vrata inspiracije i dubokih razgovora!

U svojoj novoj avanturi, uz vrhunsko video i audio iskustvo, vaš domaćin Tomislav Cvitanušić, bh. ironman, triatlonac i alpinista, ali i strastveni istraživač, poziva vas da zajedno, s njegovim gostima, putujemo kroz fascinantne svjetove priča i iskustava. U svakoj epizodi ovog podcasta, Tomo i njegovi gosti će vas povesti na inspirativno putovanje koje će vas potaknuti na razmišljanje, smijeh i otkrivanje dubljih istina.

Bilo da je riječ o inspirativnim osobama, nevjerovatnim postignućima, ili životnim lekcijama, "Podcast s Tomom" donosi priče koje će vas motivirati da koračate hrabro i sa znatiželjom na svom vlastitom putu. Pripremite se za razgovore s izvanrednim gostima, duboke introspekcije i trenutke koji će vas ohrabriti da živite život punim plućima.

Vrijeme je za inspirativne priče, a "Podcast s Tomom" je vaš vodič kroz taj nevjerovatan svijet.

Prva epizoda će biti online ovog utorka, 12. septembra u 18 sati, a svaka će donijeti jedinstvenu perspektivu i motivaciju za ispunjeniji život. Pridružite se nam na ovom putovanju inspiracije, učenja i zajedništva.

Pratite nas i budite spremni na čudesne priče koje će i vas nagnati na akciju. Dobrodošli u "Podcast s Tomom"!

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije