Pas na Tušnju prekinuo utakmicu Slobode i Posušja, a video je hit na Twitteru

1
Radiosarajevo.ba
Pas na Tušnju prekinuo utakmicu Slobode i Posušja, a video je hit na Twitteru
Foto: YouTube / Pas prekinuo utakmicu između FK Slobode i FK Posušja na Tušnju i postao hit na Twitteru

Kratki video snimljen na utakmici nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine na susretu između FK Slobode i FK Posušja postao je popularan na društvenim mrežama, a glavni razlog za to je pas.

Na početku susreta, crni pas nakratko je prekinuo utakmicu tako što je utrčao na teren, a ova situacija izazvala je smijeh na tribinama. Također, zabavili su se i igrači koje je nasmijao ali i iznenadio 'neočekivani gost'.

Ova situacija desila se u 2. minuti utakmice tokom napada domaćeg tima po lijevoj strani terena. Pas je utrčao na teren, krenuo trčati prema lopti, a svoje oduševljenje pokazao je gurajući loptu "kroz noge" jednom gostujućem igraču.

Delegacije iz RS stigle u bivšu Dobrovoljačku ulicu: Položili cvijeće i zapalili svijeće

Delegacije iz RS stigle u bivšu Dobrovoljačku ulicu: Položili cvijeće i zapalili svijeće

Na kraju, sve je završeno tako što ga je domaći igrač iznio s terena. Iako je prekid trajao nekih 30 sekundi, snimka iz naše zemlje postala je popularna na sportskim stranicama...

Na društvenoj mreži Twitter, jedan od korisnika (@buitengebieden_)
objavio je video iz naše zemlje uz komentar na engleskom "Meanwhile in Bosnia.. Dog interrupts football game..".

Inače, ovaj postavljeni videosnimak vrlo brzo dobio je preko 244 hiljada pregleda... Tako je u drugom planu ostao rezultat utakmice u kojoj su nogometaši Slobode i Posušja podijelili bodove na Tušnju (1:1). 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije