Ovo još nismo vidjeli: Haos u sarajevskoj Pošti - žene vrištale na radnice, ponijele i pištaljke...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hae mrsh kuci u Schwabiju..

..prat ***ove !!!!

Haha

Kakve lujke! Maestralno

Gere

Ako se ovo ne bude novčano kaznjavalo oteće se kontroli

Me

Sta sve naselilo, zivot da ti se zgadi

Mr Skin

Ludilo je doseglo neslućeni nivo

***

***

To je nama nasa birba dala..

…..da imamo buuudaaalaaa

Suzy

Kakve su ovo ludače, trebalo ih je odmah uhapsiti od strane obezbjeđenja i policije, a zbog narušavaju javnog mira i reda! Sve i da su u pravu, ne smiju se ovako ponašati. Fuj šta je sve došlo u ovaj grad

Femicid histerijacid

Hahahaha

Djfj

To ona,posta,gdje je 101 posto kadar doveden od strane sda i df?Gdje su regruteri ratni zlocinci i ratni profiteri, ona dvojica?

Ne pijem dok Paja vozi

Ovo je kad dijaspora se umisli da su neko 🤮

Jole

Ovo je za dobra degeneka....kuci pa pasjaluk provodi

Gost_Radio_Sarajeva

Imao sam ovakvih iskustava, kad mi se ovo desavalo u glavi, sto su one izvele. Ovo je vjerovatno potpuno opravdanao.

Gost_Radio_Sarajeva

Iskustvo mog oca (84 godine) u BH Telekomu: - Gospodine mi ne mozemo da vas odjavimo. Vase ime nije isto na racunu i na licnoj karti. - Ali, ja vam placam redovno racune i zivim na ovoj adresi. - Jako mi je zao, ali mi nemamo procedure za ovakve slucajeve. Sljedecih pola godine tata nije placao racune i ponovo je dosao da se odjavi. Ovaj put sve je bilo sredjeno za par minuta.

Hava

To ona,posta,gdje je 101 posto kadar doveden od strane sda i df?Gdje su regruteri ratni zlocinci i ratni profiteri, ona dvojica? ka Djfj Posta na Malti.

/ Najnovije