Ovo je najemotivnija scena iz Tom i Jerryja: 'Bili smo premladi da bismo razumjeli'

2
Radiosarajevo.ba
Ovo je najemotivnija scena iz Tom i Jerryja: 'Bili smo premladi da bismo razumjeli'
Foto: Screenshot / Tom i Jerry

Kultni crtani Tom i Jerry obilježio je djetinjstva mnogih tokom sedamdeset godina emitiranja, a sada se društvenim mrežama ponovo širi epizoda iz 1949. godine koja je zbog jedne mučne scene rasplakala fanove.

U epizodi Heavenly Puss Tom privremeno posjećuje vrata raja nakon što je zadobio povredu tokom borbe s mišem Jerryjem. Zlatne pokretne stepenice vode ga do vrata pred kojima mačke stoje u redu kako bi se ukrcale na vlak - Heavenly Express. 

Pred kondukterom vlaka, mačkom koji ih propušta na vlak, pojavi se mokra vreća koja skakuće, a na vrhu je zavezana uzicom. Iz nje zatim iziđu tri prekrasna mačića Fluff, Puff i Muff, otresajući vodu se sebe, što implicira da ih je netko namjerno utopio. 

Pariz 2024 | Mesud Pezer i Larisa Cerić nosili zastavu Bosne i Hercegovine na otvaranju Olimpijade

Pariz 2024 | Mesud Pezer i Larisa Cerić nosili zastavu Bosne i Hercegovine na otvaranju Olimpijade

Gledajući u mačiće, kondukter s negodovanjem kaže "šta neki ljudi neće napraviti" te propušta mačiće u vlak. 

"Bili smo premladi da bismo ovo razumjeli", piše uz video koji je rasplakao mnoge, a brojni fanovi pisali su kako su tek sada primijetili koliku težinu ima ta scena. 

"Sjećam se ove epizode. Bio sam dijete i nisam ništa shvatio. Wow", "Tako je bolno znati da toliko životinja nikad ni ne dobije priliku za život" i "Mislim da mi to kao djetetu ne bi imalo smisla. Sad kad ponovno gledam, rastužio sam se", samo su neki od komentara fanova koji su spoznali poentu ove epizode, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije