Ovako reaguju slavni kada pred kamerama čitaju loše tweetove o sebi

Radiosarajevo.ba
Ovako reaguju slavni kada pred kamerama čitaju loše tweetove o sebi
Cijena slave je velika i slavne ličnosti često se susreću sa brojnim negativnim komentarima, posebice na društvenim mrežama, kojima korisnici interneta izražavaju svoje mišljenje o njima. Twitter je posebno zanimljivo "igralište" za takvo što.

Emisija komičara Jimmy Kimmela, pod nazivom Jimmy Kimmel Live, iskoristila je to za snimanje serije videa u kojima je prikazana reakcija slavnih na loše komentare koje korisnici društvenih mreža pišu o njima.

Mean tweets ili zlobni tvitovi, dio je Kimmelove emisije u kojem poznati čitaju šta to loše pišu o njima korisnici društvene mreže Twitter, dok kamere snimaju njihovu reakciju. Komične reakcije slavnih na ovakve komentare su najčešće, ali u seriji videa sa zlobnim tvitovima bilo je i nekoliko poznatih ličnosti koje su loše reagirale.

Svakako, najzanimljiviji Mean tweet video bio je onaj u kojem je gost bio Barack Obama, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. U videu su prikazane njegove reakcije i odgovori na tweetove kao što su"Kako učiniti da Obamine oči sijaju? Posvjetlite lampom u njegove uši" ili "Postoji li neki način da Obamu pošaljemo na drugi kraj svijeta na neki golf teren i da ga ostavimo tamo", što je predsjednik  SAD-a ocijenio kao dobru ideju.

Pored Obame u raznim izdanjima Mean tweetsa gostovali su razne poznate ličnosti, glumci, sportisti, muzičari, koji su također imali priliku da čitaju komentare o sebi. Tom Cruise, Adam Levine i Kobe Bryant samo su neke od poznatih ličnosti koje možete pogledati u nastavku, a koji su zabavljali publiku Jimmya Kimmela svojim reakcijama na zlobne tvitove. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije