Omer nije isplatio plate radnicima, pa mu se sestrin sin odužio bagerom

4
Radiosarajevo.ba
Omer nije isplatio plate radnicima, pa mu se sestrin sin odužio bagerom
FOTO: Screenshot / Nezadovoljni radnik bagerom uništio kamione firme

Nezadovoljni radnik iz Turske, po imenu Hakan M., riješio je da svom poslodavcu, koji mu je ujedno i dajdža, na teži način stavi do znanja da ne želi da pređe preko neisplaćenih plata.

Naime, on je sjeo u bager, nakon čega je kašikom razlupao pet kamiona u vlasništvu firme njegovog dajdže, piše portal Blic.rs.

Kako se navodi, video je nastao u Turskoj prije nekoliko dana i prvobitno je objavljen na TikToku. Prema pisanju turskih medija, njegov dajdža Omer i vlasnik preduzeća koje se bavi iskopom i transportom uglja, radnicima nije isplatio plate, zbog čega je Hakan i napravio incident, koji bi navodno eskalirao i više, da ga kolege nisu spriječile.

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Nakon što se video pojavio na Twitteru, Facebooku i Instagramu, korisnici su počeli da ostavljaju poruke podrške Hakanu.

"Teško je, njegovo pravo je da dobije platu", "Dao je sve od sebe", "Zašto ne plaćate svoje radnike?", "Naći ću ovog čovjeka i pružiti mu ruku", "Učinio je ono što je i trebao", samo su neki od komentara podrške koji su se nizali ispod snimka koji je za kratko vrijeme sakupio 7, 5 miliona pregleda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije