Ogorčeni građanin: "Došli ste iz Njemačke da bacate smeće, e ja ću vas naučiti"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sa

Svaka čast

ljudina si

svaka ti čast burazere, još bi mi draži bio da si nafatao kakve giliptere od 30tak godina. al eto, mora se odnekud početi

Krkan

Svaka ti čast čovječe dobri. Što je idiot, Njemačka ih ništa nije naučila. Samo po džepu, to jejedini način. Kako ih nije sramota, seljačine. Pa vidi je jadnice kakva je obučena, a iz Njemačku došla

Bošnjak

Aferin! Često pokupim tuđe smeće, ali ti si to uradio za 10! Rado bih ti piće platio! Kamo sreće da je više ovako odgovornih građana na svim nivoima.

Damianusdarcus

Dabogda ti meni bio ministar za zaštitu okoliša, da znam ko si na ramenima bih te nosio čitav dan i piće plaćao. Svaka ti čast dobri čovječe!

11

SVAKA ČAST!

Svaka...

...cast care.

Habuhabuhabu

Nije samo dijaspora. Ima i lokalnih. Nije država čista dočekala smeće iz dijaspore.

Čista BiH

Stoka bezobrazna.. Kakva Njemačka to nije vidjelo civilizacije..

Smećar Hamo

Joj seljaka kompleksaša on našao red zavoditi kao da je organ. Da je naletio na kakve mudonje ušutio bi se kao pi... i joś bi im pomogao ponijeti kese.

@smećar Hamo

Trebaju ga tužiti za nelegalno animanje i stavljanje na mreže i medije bez njihovog znanja i pristanka. Danas svaka budala misli da može objavljivati šta hoće.

Sirotinja

Bravo!!! ...al šta bi čovjek sirotinja je to. I u glavu i u džep. Nije se ni naučilo obuć a kamoli smeće bacit gdje treba. Vidiš da se voza Dacija a bezbeli 30 godina u Njemačkoj. Dacija da je jeftinija bila bi dzaba. Hahah.

@Snećar Hamo@

Vidi što se buni dijaspora gospoda šta je treba vas pusti da se bacaju smeće. A u Njemačkoj to smijete radi

Bosanac Tuzlak

Svaka cast jarane!!!!

maja

ovi sto negoduju sigurno su dijaspora

@Snećar Hamo@maja

Nisam dijasporac nego samo govorim realno. Ko je on da tjera ženu i starijeg čovjeka i da ih ispituje ko su i šta su. Mogao ih je prijaviti nego je uživao u maltretiranju ljudi. Ako su oni loši on je još gori. I da znate ja sam iz Starog Grada rođeni sarajlija sa Vratnika ali psujem, pljujem , bacam smeće gdje stignem, tučem se i kradem, dobacujem pogrdne rijeći prolaznicima itd.. Nekad sam i ciglu prodavao kod Slatkog čošeta.

Maki

Jadna je država u kojoj ova ljakse živi.

@Smeće Hamo@

Pa isto bi bilo i u Njemačkoj natjera li bi te da platiš i pokupiš nećeš e i opet platiš što drugi rade umjesto tebe. Doduše to rade ljudi što su plaćeni za , ali može i ovako kad nema ti osoba

Duduk

Ti dijasporci se prikazuju kao patriote vole BiH samo to čudno pokazuju. Dođu pacaju smeće ne poštuju saobraćajne znakove parkiraju na zelenim površinam u suprotnu traku voze ko bizoni(vređam tu plemenitu životinju) preko pješačkog prelaza nema veze što nisu pješaci prešli

/ Najnovije