Odgađala vakcinaciju pa objavila potresan video prije smrti: "To je bila greška..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Halo ba šupljaci!

Koji ste vi perfidni, sitnim novcem plaćeni lažovi i varalice nije zdravo jbt .......Ova krmača, ako je umrla, umrla je vjerovatno od prekomjernog žderanja.... ili sad "ubire lovu" od pregleda na retardiranom TikToku i časti sebe negdje s četvorostrukim Big Mac-om i duplim velikim pomfritom......

Aha

Gojaznost,dijabetes i akutni nedostatak kretanja = los imunitet..

JA1

Koji ste vi perfidni, sitnim novcem plaćeni lažovi i varalice nije zdravo jbt .......Ova krmača, ako je umrla, umrla je vjerovatno od prekomjernog žderanja.... ili sad "ubire lovu" od pregleda na retardiranom TikToku i časti sebe negdje s četvorostrukim Big Mac-om i duplim velikim pomfritom...... ka Halo ba šupljaci! JEL TE TO PRPA UHVATILA, hahahhaha

ja

sam100% siguran da ne zelim ni jednu vakcinu kao ni brnjicu.

koji ste jadovi

A o ljudima kojima smo okruženi da ne govorim. Ovo nije pandemija ovo je test inteligencije, ljudskosti, odanosti Allahu dž.š....sretno vam bilo i daleko vam kuća od moje.

Guest

umrla krmaca od zderanja

Bella

Koji ste vi perfidni, sitnim novcem plaćeni lažovi i varalice nije zdravo jbt .......Ova krmača, ako je umrla, umrla je vjerovatno od prekomjernog žderanja.... ili sad "ubire lovu" od pregleda na retardiranom TikToku i časti sebe negdje s četvorostrukim Big Mac-om i duplim velikim pomfritom...... ka Halo ba šupljaci! Zelim ti blagu temperaturicu sto prije..jedno 37.3, ne treba vise..

/ Najnovije