Video / Neki nemaju ni oznaku: Pogledajte nove policijske "zvijeri" u BiH

19. 01. 2021. u 13:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 347

Pred Policijsku stanicu Kakanj danas su stigla tri nova policijska, službena vozila. Radi se o jednom patrolnom vozilu, jednom vozilu bez oznaka i jednoj "marici".

Nova vozila će značajno poboljšati uslove za kvalitetan operativni rad kakanjske policije na terenu, saopćeno je iz Press službe Općine Kakanj.

Načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević je prisustvovao primopredaji vozila.

"Radujem se svakom novom napretku u kakanjskoj lokalnoj zajednici, a posebno napretku u oblasti sigurnosti. Općina Kakanj je posvećena svemu što znači sigurnost građana, a u fokusu našeg djelovanja je pokrivenost Kaknja video-nadzorom. Danas su stigla i nova vozila. Zahvaljujem vršiocu dužnosti premijera Zeničko-dobojskog kantona Mirnesu Bašiću, ministru Dariju Pekiću i svim drugim akterima koji su svojim vrijednim radom usmjereni na povećanje stepena sigurnosti građana kroz razne oblasti, a posebno kroz materijalno-tehničko jačanje kapaciteta naše policije kroz nabavku opreme i vozila, čemu smo svjedočili i danas u Kaknju na svečanoj primopredaji", rekao je načelnik Bajtarević.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (8)